Stichting Alpe D'HuZes

De Stichting Alpe d'Huzes  is opgericht met als doel zoveel mogelijk geld op te brengen voor de bestrijding van kanker.

De onmacht die door kanker ontstaat om te zetten in kracht.
De grenzen van het (on)mogelijke verleggen, steeds opnieuw.
Doorgaan met vechten, doorgaan als je geen energie meer hebt, als je maar één ding wil: stoppen en het opgeven.

Op 2 juni 2016 gaan 2 teams uit Lingewaard de geweldige uitdaging aan om zo vaak als mogelijk de Alpe d’Huez op te fietsen. 

Sommigen willen zes keer omhoog, anderen twee keer, maar voor iedereen geldt dat op die dag een bovenmenselijke inspanning wordt gedaan. Team Lingewaard bestaat uit mensen die zich aangesproken voelen door de uitdaging en het prachtige doel van het evenement. Sommigen hebben zelf kanker gehad, anderen hebben pas nog dierbaren verloren. Voor alle deelnemers geldt dat ze hun eigen grens gaan verleggen.

De spirit van Team Lingewaard is anderen te inspireren om ondanks alle twijfel en verdriet zo goed, gelukkig en gezond mogelijk te leven met kanker. En daarvoor zoeken we sponsors die dit door een fantastische bijdrage te doneren aan het KWF, mogelijk maken.Elk bedrag is van harte welkom.Elke gedoneerde euro komt conform het anti-strijkstokbeleid ten goede aan het Alpe d'HuZes KWF -fonds.

Meer informatie over deze actie voor KWF

Meer informatie is te lezen op de website www.opgevenisgeenoptie.nl.

U kunt de Teams Lingewaard of één van uw favoriete individuele deelnemers op diverse manieren ondersteunen;

Door direct een donatie te doen,d.m.v. telebankieren / Ideal via de deelnemerspagina van een individuele deelnemer of een team of door aan te geven dat u voornemens bent een donatie te doen. Zeer binnenkort zullen al deze mogelijkheden gecommuniceerd worden via deze website, social media en de pers.

U kunt nu alvast uw interesse aangeven voor sponsoring via het sponsorformulier op deze website.