Bram Opgenoort

Bram Opgenoort Team Lingewaard Alpe d'HuZes.jpg

Deze is voor jou mam! In 2016 ga ik deelnemen aan de Alpe d'HuZes. Een sportieve uitdaging waar ik erg naar uitkijk. Ik ga de berg met mijn mountainbike bedwingen als eerbetoon aan mijn moeder Mieke. 

Zoals mam altijd tegen ons zei: ‘de schouders eronder en er tegenaan!’

Ik wens iedereen die deelneemt alvast heel veel succes. Hopelijk kunnen we met zijn allen een mooi bedrag bij elkaar fietsen voor onderzoek naar kanker. Iedereen die hier (financieel) aan bijdraagt wil ik alvast heel hartelijk danken.
In 2016 ga ik voor het eerst deelnemen aan de Alpe d’HuZes. Behalve dat het voor mij een mooie sportieve uitdaging is waar ik erg naar uitkijk, wil ik deze bekende berg met mijn mountainbike bedwingen als eerbetoon aan mijn moeder Mieke. 13 maart 2012 bereikte ze haar finish en overleed aan de rotziekte kanker na een bewonderenswaardig gevecht.

Nooit maar dan ook nooit heeft ze geklaagd en ze bleef altijd met een positieve blik vooruit kijken. Met die instelling ga ik voor haar, maar ook voor tante Diny, Ans van Bemmels Grut, onze teamcaptain Leon en die vele anderen die strijden of gestreden hebben tegen kanker, de Alpe d’Huez beklimmen.

Voor jou mam!

Deelnemers Team 1