Team Lingewaard aanwezig op Kerstmarkten

Team Lingewaard aanwezig op Kerstmarkten

17-11-2015

Team Lingewaard Alpe d’HuZes op Kerstmarkten

Stands tijdens Huissen bij Kaarslicht en Kerstmarkt Bemmel

Een afvaardiging van Team Lingewaard voor Alpe d’HuZes staat dit jaar op zowel Huissen bij Kaarslicht op zaterdag 12 december als op de Kerstmarkt in Bemmel op zondag 13 december.
Het team ontplooit allerlei acties voor het goede doel, in dit geval Alpe d’HuZes waar met een team van 21 personen aan deelgenomen wordt. Op 2 juni zal als ultieme doel de Alpe d’Huez worden beklommen. Maar voordat het zover is worden er allerlei acties ontplooit. Onderdeel van al deze acties is de aanwezigheid op de Kerstmarkten in Huissen en Bemmel. Op die manier hoopt het team geld in te zamelen. Niet alleen door te collecteren. Nee er wordt ook wat verkocht in de stand!

Zo zijn er kerststerren te koop en verkoopt het team heerlijke pannenkoekenmix. Maar ook wordt er handbereide tapenade verkocht, bio-erwtensoep en de Duitse klassieker of Riefkuchen van oma. En als je toch op stand komt neem je er natuurlijk ook een glaasje glühwein bij. Het is tenslotte allemaal voor het goede doel!

En terwijl de bezoeker al dat lekkers proeft vertellen de vrijwilligers graag meer over het goede doel en de andere acties die nog op stapel staan.

Zaterdag 12 december - Huissen bij Kaarslicht - 16:00 tot 21:00
Zondag 13 december - Kerstmarkt Bemmel - 11:00 tot 17:00