Opbrengst boek teamlid Leon Collaris voor het goede doel Alpe d'HuZes

Opbrengst boek teamlid Leon Collaris voor het goede doel Alpe d'HuZes

21-02-2016

Teamlid Léon Collaris, die zelf een zeldzame vorm van kanker heeft houdt een blog bij op www.leonblogt.nl. Zijn blogartikelen is hij aan het bundelen om daar een boek van te maken. De blogs worden in een luxe boekuitvoering gepresenteerd met prachtige fotografie van Peter Laarakker (Visual Photo Design) en grafische opmaak door Theo Koops. Daarnaast zal er bij het boek een CD gevoegd worden waarop een drietal nummers waar Léon zelf op zingt en vijf nummers van de hand van gitarist Richard Durrant.

Op zondag 22 mei om 15.00 uur presenteer ik mijn boek met bonus CD aan het publiek. De boeklancering met miniconcert vindt plaats op Stoeterij Buitenzorg in Bemmel. De toegang is gratis maar het wel de bedoeling dat je vooraf een boek koopt. Deze kan je dan op 22 mei gesigneerd meenemen. Het concert wordt verzorgd door Richard Durrant, gerenommeerd gitarist en componist uit Shoreham by Sea (UK). 

De verkoopprijs van het boek is € 29,50. De opbrengst minus kosten zijn voor het goede doel.

Consumpties op de stoeterij tijdens de presentatie op 22 mei zijn voor eigen rekening. Consumptiemunten zijn deze middag te koop op de stoeterij. 

Bestel nu alvast het boek in de voorverkoop >